Ana içeriğe atla

İstanbul Üniversitesi Auzef Ders Notlarına Ulaşın





İstanbul Üniversitesi Auzef Ders Notlarına Ulaşın

Açıköğretim fakülteleri ülkemizde giderek yaygın bir hal almaya başladı. Bunların arasında en çok tercih edilenleri başında da İstanbul Üniversitesi Açıköğretim fakültesi geliyor. Açıköğretim fakültesinde okuyan öğrencilerin ise materyal ihtiyaçlarını ise bizler karşılıyoruz.

 İstanbul Üniversitesi Auzef ders notları genellikle sistem üzerinden PDF biçiminde paylaşılıyor. Daha önceki yıllar da ses dosyası biçiminde de kaynak paylaşımı yapıldı. Fakat elinde bir ders notu olsun isteyenler için bizler hizmet vermeye devam ediyoruz.

 Zengin Kaynak Seçeneği

 Siz de İstanbul Üniversitesi Auzef ders notlarına ihtiyaç duyarsanız bizimle hemen iletişim kurabilirsiniz. Ekip arkadaşlarımıza sadece hangi notları istediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır.
 ​​​​
 Hizmetlerimiz sadece ders kitabı hazırlamakla kalmıyor. Aynı zamanda geçmiş yıllara ait sınav sorularını da talep edebilirsiniz. Tercihinize göre sadece ders özetleri den oluşan notları da kargo ile kısa sürede gönderebiliyoruz. Detaylı bilgi almak isteyenler ise sitemizdeki iletişim numaralarından bize ulaşabilir.

 Başarınızı olumlu yönde etkileyecek olan çözümlü soru bankalarına da yine kaynaklar arasında yer veriyoruz.

 Hızlı Gönderim

 Siparişlerinizi verdikten sonra kargonuz genellikle 2 ile 3 iş günü içerisinde elinize ulaşıyor. Eğer siparişinizi hafta içi 15.00'a kadar verirseniz aynı gün kargonuz yola çıkar. Fakat bu durum iş yoğunluğunun olduğu dönemlerde değişebiliyor.

 Fiyatlarımız ise talep ettiğiniz kaynağın sayfa sayısına göre çeşitlilik gösteriyor. Sipariş vermeden önce ne kadar ücret ödemeniz gerektiğini de sistemden rahatlıkla görebilirsiniz. Siparişinizi ders notlarından yana kullanıyorsanız bir dersin notu yaklaşık 70 ile 80 sayfa arasında değişiklik gösterir. Çünkü Auzef'te bir dönemde toplam ünite sayısı 14'tür.

 Not yerine ders kitabını komple isterseniz sayfa sayısına bağlı olarak fiyatta da kısmen artış olacaktır. Tüm bunlara rağmen oldukça ekonomik fiyat listesi üzerinden kitaplarınızı edinebilirsiniz.

 Kolay Ödeme İmkanı

 Zaman zaman ders içeriklerinde güncelleme olabiliyor. Bu gibi durumlarda bizimle iletişime geçmenize gerek kalmadan güncellemeleri yapıyoruz. Daha önce sipariş talebi olanlar içinde güncel bölümleri ücretsiz gönderiyoruz.

 Siparişlerinizi ise havale ile ya da EFT ile yapabilirsiniz. Dilerseniz teslimatta da ödeme yapma olanağınız bulunuyor. Teslimat esnasında ödeme yapmadan önce mutlaka kargonuzu açıp içini kontrol ediniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Açıköğretimde Çıkmış Sınav Soruları

Açıköğretimde Çıkmış Sınav Soruları Açıköğretim sınavlarına deneyim ve tecrübe kazanmış olarak girmek istiyorsanız, sitemiz üzerinden çıkmış sorulara güncel kitapçıklarla sahip olabilirsiniz. Farklı üniversitelerdeki bölümler için her sınav adına uzmanlar tarafından incelenerek hazırlanmış açıköğretim çıkmış sınav soruları , kurumsal hizmet anlayışıyla sunulmaktadır.   Hangi bölümde olursanız olun gireceğiniz açıköğretim sınavı konusunda daha önceden çıkmış tüm sorulara ulaşabilirsiniz. Özellikle genel olarak benzer soruların çıktığı açıköğretim sınavlarını, daha önceden çıkmış olan soruları inceleyerek kolayca geçebilirsiniz.   Farklı Üniversite ve Bölümler İçin Açıköğretim Çıkmış Sınav Soruları   Detaylı olarak çözümleriyle sunduğumuz aöf çıkmış sorular , güncellenmiş olan kitapçıklar eşliğinde sunuluyor. Böylece farklı senelerdeki soruları inceleyerek, çözümleri ile beraber sınava hazır hale gelebilirsiniz. Konusunda tecrübe sahibi uzmanlar tarafından hazırlanm

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Çıkmış Soruları

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Çıkmış Soruları Atatürk üniversitesi açıköğretim fakültesindeki farklı bölümlerde okuyan öğrenciler için, en etkin kitapçıklar üzerinden destek sağlamaktan memnuniyet duyarız. Öğrencilerin deneyim ve tecrübe kazanması için Atatürk Üniversitesi Açıköğretim çıkmış sorularını, üstelik çözümleri ile beraber sağlamaktayız. Uzmanlarca hazırlanmış olan güncel bilgiler doğrultusunda, detaylı çözümlerle daha önce çıkmış sorulara çalışabilirsiniz. Sizleri daha kolay ve hızlı şekilde hazırlayacak olan çıkmış sorular, sınav günü şaşırmadan özgüvenli olarak soruları yapmanıza olanak tanıyacak.   Ata Aöf Çıkmış Soruları  Açık öğretim fakültelerinin farklı bölümlerinde okuyan öğrenciler için, daha önceden çıkmış olan sorular büyük öneme sahiptir. Genelde benzer soruların yer aldığı sınavlar, üstelik az da olsa aynı sorular ile karşılaşma durumunu ortaya çıkarmaktadır.  Çözümleriyle Ata Aöf çıkmış sorular eşliğinde hazırlanmış çözümler üzerinden